Ontstaan

Tijdens mijn verblijf in het revalidatiecentrum heb ik veel irritatie, spanning of verveling ervaren door gebrek aan informatie en afleiding, en met mij veel mede-patiënten. Het is mijn ambitie geworden om mensen beter te informeren, met hen te communiceren en afleiding te bieden en daarmee irritatie, spanning en verveling tegen te gaan. Om mijn ambitie waar te maken bleek software de meest geschikte tool en zo is de software Enjoj ontstaan. Met Enjoj creëer je als organisatie een digitale verbinding met je doelgroep. Al snel bleek dat niet alleen zorginstellingen behoefte hebben aan een digitale verbinding met hun doelgroep. Dit jaar groeien we naar 12.000 deelnemende organisaties! Van stukadoor tot ziekenhuis en van multinational tot gemeente.

 

KwS Touch b.v.

KwS Touch levert digitale touchscreens voorzien van de Enjoj software. Software versterk je door het te koppelen aan een fysiek product en dat fysieke product voor iedereen beschikbaar te stellen. Met onze touchscreens hebben we reeds veel klanten aan ons gebonden. Door de software Enjoj te koppelen aan onze touchscreens hebben we een uniek ontwerp in de markt gezet.

 

ENJOJ b.v.

In ons klantenbestand, van ziekenhuis tot multinational en van MKB tot gemeente, heeft iedereen dezelfde wens. Als organisatie wil je een digitale verbinding creëren met je doelgroep.

Voorheen probeerden organisaties individueel deze digitale verbinding tot stand te brengen. ENJOJ heeft de visie dat je elkaar kunt helpen door allemaal aanwezig te zijn in één en hetzelfde platform.

De ontwikkeling is snel gegaan. Zo zijn we nu voor meer dan 12.000 organisaties apps aan het ontwikkelen, deze gaan in 2018 en 2019 gefaseerd live.

 

Vermenigvuldig door te delen
12.000 deelnemers promoten ENJOJ aan hun doelgroep. De doelgroep gaat Enjoj, hun digitale verbinding, delen, simpelweg door deelname in ENJOJ, vermenigvuldig door te delen.

 

Thijs

Ontstaan

KwS Touch b.v.

Met meer dan 4.000 schermen creëert KwS Touch dagelijks voor tienduizenden mensen een digitale verbinding m.b.v. de intern ontwikkelde 'Enjoj' software die beschikbaar wordt gesteld op digitale touchscreensystemen.

 

Hiermee biedt KwS Touch de gebruiker toegang tot talloze op entertainment gerichte applicaties die het wachten veraangenamen. Daarnaast is Enjoj voorzien van locatiegerichte inhoud welke oneindig veel mogelijkheden biedt voor je organisatie met betrekking tot informatievoorziening, communicatie met de klant en het ondersteunen van financiële transacties.

Het touchscreen is mooi verwerkt in een tafel, hufterproof, 99,7% storingsvrij en de inhoud binnen de Enjoj software wordt 24/7, 365 dagen per jaar geüpdatet. Ontdek de unieke software Enjoj en vraag hier een demo aan.

KwS Touch b.v.

ENJOJ b.v.

  • 86% van de mensen in Nederland beschikt over een mobiel.
  • 70% van deze groep geeft aan niet zonder mobiel te kunnen.
  • 23% van de tijd dat de jeugd wakker is, besteden zij aan hun mobiel.

Voor organisaties is er geen waardevollere verbinding denkbaar dan een mobiele verbinding met hun doelgroep. Binnen ENJOJ groeien we naar 12.000 deelnemende organisaties. Gedownload bij één deelnemer en 11.999 andere deelnemers hebben profijt van deze download. Ontdek de unieke software ENJOJ. Vraag hier een demo aan.

ENJOJ b.v.