Referenties

Anderen over Enjoj

Rowan Spooren, Content manager Bastiaansen Modestad

 

"Met een bedrijfspand van 1750m2 en dagelijks honderden bezoekers zijn wij een drukbezochte Modestad. Dankzij Enjoj kunnen we onze bezoekers extra entertainment aanbieden, kan men onze website raadplegen en kunnen we korte enquêtes plaatsen om onze dienstverlening continu te verbeteren. Enjoj is een betaalbare en welkome toevoeging voor onze bezoekers maar zeker ook voor ons als organisatie."

Mevr. Spooren

Jan Boelhouwer, Burgemeester Gilze en Rijen

 

Jan Boelhouwer:

Als gemeente Gilze en Rijen waren wij al een tijd op zoek na een digitale oplossing voor onze folderrekken in de hal van het gemeentehuis. Daarnaast wensten we in de hal een huiskamergevoel te creëren.

De Enjoj software bleek aan onze wensen te voldoen en zelfs nog meer dan dat. Tot ons genoegen zijn er koppelingen gemaakt met meerdere interne systemen, die de efficiëntie verhogen.  

Niet verrassend dat steeds meer gemeenten in Nederland de Enjoj software omarmen.  

 

Dhr. Boelhouwer

Dhr. Boelhouwer

Dhr. Hamans, Manager Kenniskern Inkoop, Amphia Ziekenhuis

 

Dhr Hamans:

Enjoj software wordt door jong en oud als gebruiksvriendelijk ervaren.

De Enjoj software is flexibele software die eenvoudig kan worden aangepast aan de wensen van de organisatie.

Dhr. Hamans

Dhr. Hamans

Wim Pleunis, woordvoerder Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)

 

Wim Pleunis:

KwS Touch is voor ons een ideale partner in de zoektocht naar de optimalisering van de digitalisering, voor onze patiënten. We bespreken regelmatig met elkaar de nieuwe ontwikkelingen en brainstormen dan over interessante toevoegingen.

KwS Touch neemt met de Enjoj software afscheid van hardware, waardoor wij in staat zijn om nieuwe technieken toe te passen.

Dhr. Pleunis

Dhr. Pleunis

Nathalie van Breugel, Medisch Directeur Huisartsen OZL (Oostelijk Zuid-Limburg)

 

Nathalie van Breugel:

Enjoj software is gebruiksvriendelijk, vol entertainment en het maken van koppelingen met de systemen binnen onze organisatie is eenvoudig. Daarnaast is KwS Touch een prettige partij die haar afspraken nakomt en waarmee we graag zaken doen. In mijn optiek is het niet beschikken over de Enjoj software voor iedere zorgaanbieder en haar gasten een gemis. 

Mevr. van Breugel

Mevr. van Breugel

Jeanine Huijbregts, gastvrijheidsmanager in het Amphia ziekenhuis in de periode 2010 – 2014.

 

Jeanine Huijbregts:

In het jaar 2012 werd ik gebeld door Thijs, die op dat moment nog studeerde, hij had vier digitale leestafels ontwikkeld die zowel voor onze organisatie als onze gasten zeer welkom waren.

Vanaf mijn eerste kennismaking met de Enjoj software was ik enthousiast. De Enjoj Software biedt een organisatie en haar gasten oneindig veel mogelijkheden, niet verwonderlijk dat het Amphia ziekenhuis de Enjoj software heeft omarmd.

Mevr. Huijbregts

Mevr. Huijbregts

Peter van Riel, eigenaar van diverse ondernemingen in de automotive branche

 

Peter van Riel:

Ik maakte voor het eerst kennis met de Enjoj software in het ziekenhuis. Voor klein onderhoud en reparaties wachten mensen vaak in onze wachtruimte, maar ook voor ouders die met kinderen onze auto`s komen bewonderen, wordt Enjoj vaak ingezet als tijdverdrijf. Hierbij is het begrip kind relatief. Er zitten nogal wat verslavende spelletjes in.

De samenwerking met KwS Touch verloopt uitstekend. Het contact is informeel en prettig en op hard- en software gebied zijn de systemen uitermate betrouwbaar. Precies datgene wat wij ook onze klant willen bieden. Een goede combinatie dus.

Dhr. van Riel

Dhr. van Riel